Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Gouda

  Samen uit

  Gouda

  (Bloemendaal) Op dinsdag heeft mevrouw tijd voor een wandeling, naar Prinsenhof voor een activiteit, bezoekje aan de stad voor een kopje koffie of eens naar de kringloopwinkel. Ze woont, met haar man die heel veel werkt,  sinds een jaar in Gouda en heeft weinig contacten met andere mensen.  Ze vindt het heel fijn als er iemand 1 x per 14 dagen langskomt en met haar er op uit gaat!
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Kopje koffie drinken

  Gouda

  (Korte Akkeren) Oudere dame (85 jaar) ziet ernaar uit als er iemand een kopje koffie bij haar komt drinken. Een bezoekje, 's middags 1 x in de 2 weken, zou ze erg fijn vinden.  Mevrouw rookt graag een sigaretje, maar tijdens het bezoek rookt ze niet. Ze komt zelf nauwelijks nog buiten en ziet dus niet veel mensen. Even een praatje met iemand: dat doet haar goed! Als het zo uitkomt vindt mevrouw het ook fijn om samen een klein blokje om te gaan.      
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Hulp bij dingen ophangen

  Gouda

  Alleenstaande mevrouw zoekt een handige klusser om 1 rolgordijn in de keuken op te hangen en 1 lamp voor in de woonkamer. Rolgordijn en lamp zijn al in huis. Gereedschap zelf meenemen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Op de koffie en een heel klein blokje om

  Gouda

  (Bloemendaal) Voor een oudere heer (77) met afasie zoeken wij een hulpbieder die hem 1x in de 2 weken thuis bezoekt. Meneer heeft vroeger les gegeven. Het spreken gaat nog lastig, maar hij oefent graag. Zijn vrouw is mantelzorger voor hem en vindt het fijn als er even een ander gezicht voor hem zit. Als het kan, graag ook naar buiten met de rolstoel, voor een klein blokje om. Er is er een leenrolstoel van de Vierstroom, waar meneer ook wel achter loopt. Deze is aangepast op zijn gewicht (normaal postuur).  Mevrouw vindt het erg fijn als ze even wat tijd voor zichzelf heeft. Zowel meneer als mevrouw, zijn blij met je hulp!    
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer