Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Gouda

  Bezoeken

  Gouda

  Wie kan en wil gezelschap en vriendschap bieden aan deze eenzame meneer? Meneer is inmiddels al een aantal jaar alleen. Het is niet zo dat er geen goede vrienden of familie-leden in zijn leven zijn maar hij ervaart toch dat hij zich regelmatig eenzaam voelt. Hij zou een huisbezoek erg op prijs stellen.Hij vindt het prettig als hij fijn kan praten. Het gaat om een vriendschappelijk contact.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Hulp bij computer/techniek

  Gouda

  Wie vindt het leuk om 2 klokken te repareren? Het gaat om 2 klokken: ! klok is een paardjesklok en de klok heeft haar wijzer verloren. De wijzer heeft mevrouw nog. De tweede klok is een Comtoise. Van deze klok is een stuk van een wijze afgevallen. Ook dit afgebroken stuk wijzer heeft mevrouw nog. Beide klokken lopen/slaan nog, maar mevrouw kan niet zien hoe laat het is. Kan iemand haar helpen om de wijzers weer aan de klokken te krijgen? Dan zal zij heel blij zijn.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Bezoeken

  Gouda

  Wie is er handig op de computer en wil deze meneer 1x per 2 weken op weg helpen bij PC werkzaamheden? Meneer kan dit na een hersenbloeding niet meer zelfstandig, wie kan hem op weg helpen?.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer