Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 8 items in de Openstaande hulpvragen

 • Gouda

  Hulp bij demonteren meubels voor 24 april

  Gouda

  (Binnenstad) Voor een dame (weduwe) die eind volgende week moet verhuizen, zoeken wij 1 of 2 hulpbieders die willen helpen met het demonteren van de volgende meubels: 1 kast met schuifdeuren 1 kledingkast 2 x half vitrine half kast 1 vitrinekast De kasten moeten in verhuisbare delen worden gedemonteerd. Het zijn geen zware meubels. Foto’s worden nagemaild. Omdat op dit moment nog niet kan worden ingeschat hoever er gedemonteerd moet worden, vragen we 1 of 2 vrijwilligers die volgende week elk 1 dagdeel kunnen helpen. Dit mag ook in de avond zijn. Mevrouw heeft een beperkt netwerk dat wel helpt bij inpakken. Voor het demonteren van de meubels heeft zij echter geen hulp. Er is een beperkt verhuisbudget. Mevrouw is sinds kort weduwe en moet verhuizen naar een voor haar betaalbare woning. Als je kunt helpen, neem dan z.s.m. contact op via de contactpersoon die de verhuizing co-ordineert. Neem tijdens de klus de RIVM-maatregelen in acht.
  2 Vrijwilligers nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Haar uitje is de Super, maar lopend lukt dit niet goed meer

  Gouda

  (Kort Haarlem) Voor een dame op leeftijd is zelf boodschappen kunnen doen erg belangrijk. Ze loopt echter met een rollator en vaak is de afstand dan net te groot. Ze is ontzettend blij als een vrijwilliger met auto 1x per 14 dagen met haar mee kan gaan. Mevrouw is alleen en haar familie woont ver weg. Haar contacten zijn ook allemaal op leeftijd en niet in de gelegenheid haar hierbij te helpen. Er is een buurvrouw die ook 1x per 14 dagen met haar naar de supermarkt gaat. Na afloop een kopje koffie te drinken, vind mevrouw ook erg fijn, maar is niet de hoofdzaak. Mevrouw is slechthorend. Als je duidelijk spreekt is er geen probleem. Telefonisch contact is echter wat ongemakkelijker. Als je deze hulpvraag aanneemt, neem dan (binnen enkele dagen) contact op met de contactpersoon van Buurtzorg. Let op: neem, nog steeds, de RIVM-maatregelen in acht.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Hulp in de tuin

  Gouda

  (Kort Haarlem) Wie helpt mevrouw haar schutting recht te zetten? Er is een stuk van de schutting losgewaaid op de hoek, graag iemand die dat kan repareren. Mevr. is bejaard en kan dit zelf niet. ze heeft ook geen netwerk, kinderen wonen ver weg. Mevr. heeft zelf weinig gereedschap, dit zelf meenemen. met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Wandelen

  Gouda

  (Goverwelle) Een 78-jarige mevrouw die zich in huis nog wel redt, maar buitenshuis zit ze in een rolstoel. Het lijkt haar geweldig om weer eens met iemand buiten te zijn 1 x per 14 dagen, want vorig jaar is ze maar 2x buiten geweest. Haar netwerk is zo klein dat daar geen geschikt persoon voor is. Mevrouw geeft aan dat het wel wat langer kan duren (10 min) voordat ze de deur opendoet, omdat ze zo slecht ter been is. Houdt wel rekening met de RIVM-maatregelen. Bij acceptatie graag mevrouw zelf bellen voor contact. Dus niet de contactpersoon.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Wie kan mijn televisie weer in orde maken?

  Gouda

  (Binnenstad) Een vrouw van 41 jaar, die zelf een klein netwerk heeft, is op zoek naar een vrijwilliger die haar kan helpen met de televisie weer in orde te maken. Ze geeft zelf aan dat ze de televisie niet meer kon aanzetten. Wie voelt zich bereid om te kijken voor haar wat het is? Neem zelf gereedschap mee. Houdt de RIVM-maatregelen in acht. Bij accepteren van deze vraag graag binnen een week contact opnemen met mevrouw.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Dame op leeftijd vraagt 6 mei vervoer naar GHZ

  Gouda

  (Plaswijck) Een alleenstaande hoogbejaarde dame, met zeer klein netwerk, moet iedere 6 wk naar het Groene Hart Ziekenhuis voor een injectie in haar oog. Tot op heden belde zij hiervoor de hopper, maar door de coronaregels is dit moeizamer te regelen, omdat er niet te veel mensen in de bus mogen zitten. Zij zou graag een vast persoon willen, die haar naar ziekenhuis brengt en weer thuisbrengt en haar in het ziekenhuis in de rolstoel naar de poli brengt. De 1e afspraak op de poli is donderdag 6 mei 14.45 uur. De volgende afspraak kan dan in overleg met jou gemaakt worden.  Je kunt rechtsstreeks contact opnemen met mevrouw (graag z.s.m.). Ze is erg blij met je hulp! Let op: met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Wie verblijdt mevrouw met een bezoek

  Gouda

  (Plaswijck) Een mevrouw van 83-jaar heeft een klein sociaal netwerk, waardoor ze zich vaak eenzaam voelt. Ze vindt het fijn als iemand haar 1 x per 14 dagen een bezoekje brengt. Een kopje koffie of evt. een boodschapje dat is alles wat mevrouw vraagt. Mevrouw rookt graag een sigaretje, maar tijdens het bezoek rookt mevrouw beslist niet. Houdt in contact met mevrouw wel rekening met de Corona maatregelen. Als je de vraag aanneemt dat binnen een week contact opnemen.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer
 • Gouda

  Hulp bij boodschappen in winkelcentrum Bloemendaal

  Gouda

  (Bloemendaal) Voor een mevrouw (weduwe) van 73 jaar zonder kinderen zoeken wij een hulpbieder (vrouw), die voor haar 1x per 3 weken de wekelijkse boodschappen wil doen in winkelcentrum Bloemendaal.  Mevrouw is longpatient en voelt zich door de Corona-crisis nog kwetsbaar. Zij heeft ook 1x per 14 dagen hulp van een andere Burennetwerk-vrijwilliger. Met nog een collega erbij heeft zij iedere week voldoende. Het gaat om boodschappen bij de supermarkt, groentenman en soms visboer of bakker. Je kunt het boodschappenlijstje bij haar ophalen. Je krijgt contant geld mee. Er is een lift aanwezig. Als je deze hulpvraag kunt doen, neem dan binnen een week contact met haar op. Mevrouw is heel blij met je hulp! Voor jullie beider veiligheid geldt nog steeds: houd 1.5 m afstand en heb geen handcontact.
  1 Vrijwilliger nodig
  Lees meer